top of page

SZÉLENERGIA

NAPENERGIA

E-MOBILITÁS

Új lehetőség a 16 MW-tól 80 MW-ig terjedő szélerőművi projekt több lépésben történő megvalósítására. 

 

Az utolsó szakaszban vagyunk: az építési engedélyek, a gyártóktól a beszerelt berendezésekre vonatkozó ajánlatok stb. a kezünkben vannak, hogy a befektetőnk számára zökkenőmentessé tegyük az utat.

 

A helyszín nagyon jó szélviszonyokkal rendelkezik - a Vestas a megadott adatok alapján gyors termelési becslést készített, amely természetesen nem kötelező érvényű és nem garantált, és előrejelzésük szerint a projekt nagyon nyereséges lesz. A becsült termelés a V90-2MW HH105m erőművel: 53,5 GWh/év.

A tervek szerint jövő év 3Q-ban nyitjuk meg.

E dokumentum célja, hogy bemutasson egy fotovoltaikus erőművet a finanszírozásban és/vagy vásárlásban potenciálisan érdekelt befektetőknek.

 

A fotovoltaikus erőmű egy 32 MWp teljesítményű földi fotovoltaikus létesítmény.

Ezt mi fejlesztettük, terveztük.


A telephely kedvező helyen, Fertőd Város északi szélén, a magyar-osztrák határtól 2 km-re található.

A napenergiának előnyei is vannak más megújuló energiát hasznosító technológiákkal szemben: a felhasználás helyén képes villamos energiát termelni, és a napenergia-termelés jobban illeszkedik a fogyasztók nyári energiafelhasználási profiljához, így akkor termel napenergiát, amikor a villamosenergia-árak magasabbak.  Ezen túlmenően az "intelligens hálózati" technológia és a "felhasználási idő szerinti" árképzés bevezetése javítani fogja a napenergia-termelés értékelését, ami ösztönözni fogja az alkalmazást. 

 

A jelenlegi parkolóhelyek felhasználása villamosenergia-termelésre, és az emberek ösztönzése az elektromos ill. hidrogén meghajtású járművek használatára.

bottom of page